This website requires the use of cookies

Key Travel in Nederland

Verstand van zaken als het om reizen gaat. Thuis in de humanitaire, religieuze en educatieve sectoren.

Over ons

Onze klanten

Eigen gespecialiseerde agenten

Onze sectoren

Contact

 

Over ons

Key Travel is een internationale travel management company, gespecialiseerd in de humanitaire, religieuze en educatieve sectoren. Omgaan met complexiteit van reizen is ons vak. Al meer dan 35 jaar veranderen wij unieke complexe reisbehoeften in overzichtelijke reisplannen. Door onze focus op de humanitaire, religieuze en educatieve reizigers, zijn wij specialist in het organiseren van reizen over de hele wereld. Soms naar afgelegen gebieden en soms onder grillige omstandigheden. Wij kennen uw behoeftes, zijn bekend met uw missies en werken met een groot aantal betrouwbare partnerorganisaties.

Onze klanten

Wij zijn erg trots dat wij in Nederland o.a. Oxfam Novib, Butterfly Works, the Plastic Soup Foundation en het Prins Claus Fonds tot ons klantenbestand mogen rekenen.

Producten en diensten

Als full service travel management company, staan wij voor u klaar om u te ondersteunen in uw reisplanning. Klikt u op onderstaande links voor meer informatie. Naast deze kernactiviteiten helpen wij u ook graag met boeken van uw treinreizen, veerdiensten, autohuur en transfers en verzekeringen.  


Eigen gespecialiseerde agenten

Onze medewerkers zijn bereid een extra stap te zetten voor hun klanten, omdat zij zich betrokken voelen bij uw missie. Zij hebben veel respect voor het belangrijke werk wat u doet.

Niet voor niets zijn wij wereldwijd marktleider in onze sectoren. Met passie en kennis van zaken bedienen wij ruim 1.900 klanten in 54 landen. Wij zijn trots op de goede referenties die wij van hen hebben ontvangen.

Onze sectoren

Humanitair
Teams van humanitaire organisaties reizen af naar alle uithoeken van de wereld. Soms onder omstandigheden waarin zij uiterst kwetsbaar of zelfs onveilig zijn. Wij dragen ons steentje bij door altijd paraat te staan met ondersteuning en creatieve oplossingen, die nodig zijn voor de complexe en urgente reisplannen. Dagelijks leveren wij honderden reisschema’s op maat. Bovendien zorgen wij tegelijkertijd met onze humanitaire tarieven voor uw kostenbeheersing. Wij weten immers hoe belangrijk het is, dat u binnen uw organisatie meer kunt doen met minder geld.

Geloofsovertuiging
Sinds wij in 1981 een pioniersrol vervulden in het introduceren van speciale luchtvaarttarieven voor missionaire reizen, bedienen wij ook levensbeschouwelijke organisaties. Onze klantenkring in deze sector varieert van grote internationale en regionale religieuze instellingen tot kleine individuele organisaties.

Onze ervaring met de professionele humanitaire sector heeft ons de benodigde expertise geboden om te de grotere organisaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Daarnaast bieden wij met onze individuele ervaring één-op-één hulp aan minder doorgewinterde reizigers. Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van ondersteuning om onze klanten zo probleemloos mogelijk te laten reizen.

Onderwijs
Ons gespecialiseerde onderwijs team heeft de beschikking over een geavanceerd online boekingssysteem, waarmee het in staat is alle gewenste reisprogramma’s samen te stellen voor universiteiten en onderzoekinstellingen. Wij zijn bekend met de complexe en uiteenlopende interne structuren in deze sector. Daarom weten wij dat deze reizigers zich moeten houden aan processen voor budget goedkeuring. Wij zorgen voor slimme reisplannen en werken kosteneffectief.

Met meer dan 350 universiteiten en onderzoekinstellingen die Key Travel hebben gekozen als hun preferente partner, blijven wij investeren in ontwikkeling van onze producten en diensten.

Zo kunnen wij blijven voldoen aan de steeds veranderende behoeftes van onze reizigers.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dennis Spaan, Head of Sales, Benelux

T: 020 241 5709, M: 06 20634151, E: dspaan@keytravel.com, of klik hier

 

 

 

Print this page